Nosaltres

Més de 75 anys al vostre servei oferint tot tipus de treballs d’impressió òffset i digital.

Qui som. D’on venim.

Impremta Sellarès va ser fundada per en Rogeli Sellarès l’any 1946 com a negoci dedicat a la impressió comercial i estava ubicada en un local del carrer del Pont de Torelló, proper al Carrer Sant Miquel, eix principal que travessa la població.

Més endavant, i sota la direcció del seu fill, Pere Sellarès, es va traslladar a un local més gran, a la Plaça Vella, 1 , on va continuar creixent en volum de feina, en equipament i personal, fins que finalment, l’any 1999 es van construir unes naus industrials a l’horta de Can Bassas, que ara és el punt d’inici del polígon Can Matabosch, una de les quals l’ocupa Impremta Sellarès des de llavors. Cap a l’any 2015 va prendre el relleu generacional el seu gendre, en Santi Reixach, que administra el negoci fins a l’actualitat amb l’ajuda de la seva dona, l’Anna Sellarès.

Les diferents etapes que han anat succeïnt han comportat una inevitable transformació del negoci, visquent amb intensitat tots els avenços tecnològics que ha experimentat el món de les arts gràfiques fins a l’època actual.

La nostra dilatada experiència i coneixement del món gràfic ens permet encarar gairebé qualsevol tipus de projecte.

I allà on no arribem per mitjans propis, disposem d’un ampli ventall de col·laboradors externs que ens poden proporcionar solucions addicionals que puguin demanar els clients i que marxen del nostre àmbit natural de treball.

Vivim amb dedicació i entusiasme cadascun dels projectes que portem a terme i donem les solucions més ràpides i efectives a cada plantejament dels nostres clients.

El nostre objectiu és fer que tothom que necessiti transmetre un missatge a través del mitjà imprès, disposi de tots els recursos que tenim a l’abast per fer realitat el seu projecte. Res ens fa més feliços que veure una feina ben acabada i que satisfaci les exigències que se’ns plantegen.

Tens un idea? Posa't en contacte amb nosaltres!